Volg ons op Facebook: Relaxed Bevallen en Opvoeden:

Testimonials

'if you change the way you view birth, the way you birth will change'.

MARIE F. MONGAN

Contact

6. De informatie en kennis die je opdoet geven je vertrouwen in je bevalling en zorgen ervoor dat jullie zelf grotendeels de controle kunnen behouden.
7. Door bezig te zijn met mindfulness kun je beter accepteren wat er tijdens de bevalling op je pad komt. Hierdoor kun je een bevalling die anders loopt dan gehoopt toch als positief ervaren.


4.Je partner leert veel over de bevalling en krijgt handvatten in de cursus waardoor die echt deel uit maakt van de geboorte en niet alleen toeschouwer is.

5. Door het gebruik van de ontspanningstechnieken van HypnoBirthing heb je minder kans op hyperventilatie als gevolg van oppervlakkige ademhaling.
3. De kans dat je tijdens de bevalling uitgeput raakt is kleiner omdat je in een diepe ontspanning verkeerd. Je blijft rustig en gefocust terwijl je je kind ter wereld brengt.
​​
2. Doordat je met de HypnoBirthing technieken de aanmaak van endorfinen stimuleert verklein je de noodzaak van chemische verdoving, inknippen en andere ingrepen. Hierdoor is de kans op een natuurlijk geboorte zeer groot.
​​1. De HypnoBirthing en mindfulness technieken uit de cursus helpen je om de Angst-Spanning-Pijn cirkel te doorbreken.

Angst en spanning zorgen er tijdens de bevalling voor dat je lichaam teveel stresshormonen aanmaakt. Hierdoor gaan je baarmoederspieren elkaar tegenwerken. Dit zorgt voor veel pijn en resulteert ook vaak in medisch ingrijpen. Hierbij een aantal voordelen op rij:

Relaxed bevallen
info@relaxedbevallen.nl

RELAXED BEVALLEN

Hypnobirthing  
Mindfulness