Testimonials

Hieronder hebben we  een aantal korte testimonials gezet om je een idee te geven hoe cursisten hun bevalling hebben ervaren.​

De cursus heeft er echt voor gezorgd dat ik het gedaan heb zoals ik het wilde gedaan heb. Dank, want door de nuttige informatie, tips en adviezen kijk ik terug op een mega bijzondere ervaring! 
Liefs, Charlotte en Robert


-

Ik ben in het Boven IJ-ziekenhuis bevallen vanwege de langdurig gebroken vliezen en met de omstandigheid dat mijn placenta nog vast zat na de geboorte, dus ik naar de o.k. moest. Ik kijk ondanks dat zeker terug op een positieve ervaring met van 5 naar 10 cm ontsluiting in 1,5 uur en nog geen 15 min mee duwen meteen daar achteraan!   
Liefs Lotty & Rob


-

Woensdag is Melle Louis geboren na een supersnelle prachtig mooie bevalling.
Door er tot 2 u voor geboorte te van blijven overtuigen dat het maar voorweeën waren, ben ik super ontspannen en razendsnel bevallen. Hij kwam gewoon, terwijl ik dacht nog uren te moeten! Kon nog nét in bad (5 min) en ook de verloskundige was maar nét op tijd om op te vangen! Heerlijk was het. Mooier dan mijn droombevalling! En nu aan het genieten van ons nieuwe gezin. Gaat allemaal prima, wel vermoeiend natuurlijk.
Liefs! Emma& Jeroen
(Haar eerste bevalling kun je teruglezen in het boek “Ik ga Relaxed bevallen”)


-


Ik wil jullie ook nog even bedanken voor de kennis en voorbereiding op de bevalling die jullie mij hebben gegeven. Het heeft ons heel erg geholpen om echt samen te bevallen. Bedankt daarvoor!
Partner van Roos en trotse vader van Lev


RELAXED BEVALLEN

Hypnobirthing  
Mindfulness