In de cursus Relaxed Bevallen leer je precies wat er tijdens de bevalling in het lichaam gebeurt en hoe een vrouw het beste kan meewerken om een pijnlijke en stressvolle bevalling te

Volg ons op Facebook: Relaxed Bevallen en Opvoeden:
voorkomen. Als partner kun je hier veel in betekenen door als een soort 'beschermer' ervoor te zorgen dat de omgeving voor een vrouw veilig is en er geen angst of stress wordt gecreëerd. In de cursus krijg je praktische tips en handvaten om het natuurlijke proces van de bevalling zo min mogelijk te laten verstoren en je partner te ondersteunen tijdens de weeën en geboortefase.

Voor partners die bang zijn om in een zweverige cursus terecht te komen..

Maak je geen zorgen. Ik ben getrouwd met één van de nuchterste mannen op aarde dus ik begrijp hoe je erin staat en heb de cursus voor partners vooral informatief en praktisch gemaakt. De dames zullen aan de slag gaan met de ontspannings-, zelfhypnose en ademhalingsoefeningen terwijl jij het fort bewaakt en hen ondersteund;-)  


​​​

Beste Partner,

Als partner (vrouwelijk of mannelijk) speel je een hele belangrijke rol bij de bevalling en kun je echt een enorme steun zijn. Dit is ook de reden dat je deze cursus grotendeels samen doet.
'if you change the way you view birth, the way you birth will change'.

MARIE F. MONGAN

Relaxed bevallen
info@relaxedbevallen.nl

Testimonials

Contact

RELAXED BEVALLEN

Hypnobirthing  
Mindfulness