Hypnobirthing  
Mindfulness
Volg ons op Facebook: Relaxed Bevallen en Opvoeden:

Testimonials

'if you change the way you view birth, the way you birth will change'.

MARIE F. MONGAN

Relaxed bevallen
info@relaxedbevallen.nl

Contact

Praktische informatie en Cursusopties
Tijdens de cursus van Relaxed Bevallen wordt gebruik gemaakt van informatie uit het boek ‘Ik ga Relaxed bevallen met HypnoBirthing en Mindfulness technieken.'
Daarnaast ontvang je ontspanningsoefeningen op MP3, zodat je de ontspanningstechnieken eigen kunt maken.
Na de cursus zal er in week 38 nog een belafspraak worden gemaakt om  ervoor te zorgen dat er genoeg ruimte blijft voor persoonlijke aandacht en begeleiding.
De cursus Relaxed Bevallen is gebaseerd op de officiële HypnoBirthing methode van Marie Mongan en aangevuld met een stuk over Mindfulness. In de 5 avonden cursus is er een les toegevoegd met yogaoefeningen.


Hieronder staan de verschillende cursusopties:

Groepscursus verdeeld over 4 avonden
Mochten jij en je partner het fijn vinden om de cursusinhoud in kleine stukjes tot je te nemen dan is de groepscursus verdeeld over 4 avonden van 2 uur wellicht iets voor jullie.

Groepscursus verdeeld over 5 avonden (met yoga )
Deze groepscursus is verdeeld over 5 avonden van 2 uur waarin een extra yogales is toegevoegd. Deze cursus is ook met partner behalve de yogales.

Groepscursus verdeeld over 2 ochtenden
Mocht je de cursus wat later in je zwangerschap willen doen of hebben jullie een druk bestaan dan is het ook mogelijk om de cursus in 2 ochtenden te doen.


Privécursus  4 lessen
Mocht je  liever een privécursus volgen dan is dat ook mogelijk. Tijdens de privécursus kan de inhoud van de cursus wat meer worden afgestemd op de behoeften van jou en je partner.

Losse privéles
Het is ook mogelijk om een losse privéles aan te vragen van 2 uur. De privéles wordt op aanvraag samengesteld en is alleen mogelijk als je al een keer bent bevallen of je al bekent bent met hypnobirthing/ mindfulness technieken.

Losse bijeenkomst Relaxed Kramen
Een paar keer per jaar organiseren we een bijeenkomst over Relaxed Kramen. Ook na je bevalling is het belangrijk om deze periode met ´ontspanning´te kunnen ervaren dus delen wij graag wat extra informatie over hoe je Relaxed kunt Kramen.

De cursusinhoud van alle cursussen is hetzelfde. Alleen bij de privélessen kan de cursusinhoud volledig worden afgestemd op jouw persoonlijke behoeften.

​Bij het kopje ‘aanmelden’ is het mogelijk om je aan te melden voor de cursus.

RELAXED BEVALLEN