Hypnobirthing  
Mindfulness
Volg ons op Facebook: Relaxed Bevallen en Opvoeden:

Testimonials

'if you change the way you view birth, the way you birth will change'.

MARIE F. MONGAN

Contact

Relaxed bevallen

info@relaxedbevallen.nl

+316 52640930

baarmoederspieren elkaar tegenwerken. Dit zorgt voor veel pijn en resulteert ook vaak in medisch ingrijpen. 
De HypnoBirthing methode helpt je om het Angst-Spanning-Pijn Syndroom te doorbreken.
6. Door het gebruik van de ontspanningstechnieken van HypnoBirthing  heb je minder kans op hyperventilatie als gevolg van oppervlakkige ademhaling. 
7. De informatie en kennis die je opdoet geeft je vertrouwen in je bevalling en zorgt ervoor dat jullie zelf de controle hebben.
4. De kans op uitputting tijdens het geboorteproces is klein omdat je in een diepe ontspanning verkeerd. Je blijft rustig en gefocust terwijl je je kind ter wereld brengt. 

5. De geboortepartner krijgt veel handvaten in de cursus waardoor die echt deel uit maakt van de geboorte en niet alleen toeschouwer is.
3. De positieve stimulering van de aanmaak van endorfine  verkleint, en elimineert in veel gevallen, de noodzaak van chemische verdoving, inknippen en andere ingrepen. Hierdoor is de kans op een natuurlijk geboorte zeer groot.
​​
2. ​Angst en spanning zorgen er tijdens de bevalling voor dat je lichaam teveel stresshormonen aanmaakt. Hierdoor gaan je
​​1. HypnoBirthing geeft jou en je partner inzicht en kennis over het natuurlijke geboorteproces waar angst geen onderdeel van uitmaakt. Door de afwezigheid van de angst kun je je lichaam beter ontspannen en meer endorfine (natuurlijk kalmeringsmiddel) aanmaken. Dit versnelt het geboorteproces en heeft een positieve uitwerking op de gesteldheid van jou en de baby.


Hierbij een aantal voordelen op rij:

RELAXED BEVALLEN