Testimonials

'if you change the way you view birth, the way you birth will change'.

MARIE F. MONGAN

6. De informatie en kennis die je opdoet geven je vertrouwen in je bevalling en zorgen ervoor dat jullie zelf grotendeels de controle kunnen behouden.
7. Door meer bezig te zijn met mindfulness kun je beter accepteren wat er tijdens de bevalling op je pad komt.

3. De kans op uitputting tijdens het geboorteproces is klein omdat je in een diepe ontspanning verkeerd. Je blijft rustig en gefocust terwijl je je kind ter wereld brengt. 
​​1. De HypnoBirthing en mindfulness technieken uit de cursus helpen je om de Angst-Spanning-Pijn cirkel te doorbreken.

Angst en spanning zorgen er tijdens de bevalling voor dat je lichaam teveel stresshormonen aanmaakt. Hierdoor gaan je baarmoederspieren elkaar tegenwerken. Dit zorgt voor veel pijn en resulteert ook vaak in medisch ingrijpen. Hierbij een aantal voordelen op rij:

RELAXED BEVALLEN

Volg ons op Facebook: Relaxed Bevallen en Opvoeden:

Contact

4.De geboortepartner krijgt veel handvatten in de cursus waardoor die echt deel uit maakt van de geboorte en niet alleen toeschouwer is.

​​
2. De positieve stimulering van de aanmaak van endorfine verkleint, en elimineert in veel gevallen, de noodzaak van chemische verdoving, inknippen en andere ingrepen. Hierdoor is de kans op een natuurlijk geboorte zeer groot.
Hypnobirthing  
Mindfulness

Relaxed bevallen

info@relaxedbevallen.nl

+316 52640930

5. Door het gebruik van de ontspanningstechnieken van HypnoBirthing heb je minder kans op hyperventilatie als gevolg van oppervlakkige ademhaling.