RELAXED BEVALLEN

Hypnobirthing  
Mindfulness
Volg ons op Facebook: Relaxed Bevallen en Opvoeden:

Testimonials

'if you change the way you view birth, the way you birth will change'.

MARIE F. MONGAN

Relaxed bevallen

info@relaxedbevallen.nl

+316 52640930

Contact

Vergoeding ziektekostenverzekering

Sommige ziektekosten verzekeraars geven een gedeeltelijke vergoeding voor zwangerschapscursussen. Je moet dan wel een aanvullende verzekering hebben en ik raad aan om de voorwaarden van je verzekering goed te bekijken of contact met hen op te nemen.

Kosten

Alle cursuskosten voor de cursus Relaxed Bevallen zijn inclusief btw , het boek "Ik ga Relaxed bevallen", de ontspannings MP3’s en al het andere lesmateriaal. Naast de lessen bied ik nog een extra bel afspraak aan in week 38 om te kijken hoe het gaat en om wat laatste vragen te beantwoorden.

Groepscursus verdeelt over 4 avonden €285

Mochten jij en je partner het fijn vinden om de cursusinhoud in kleine stukjes tot je te nemen dan is de groepscursus verdeeld over 4 avonden van 2 uur wellicht iets voor jullie.

Groepscursus verdeelt over 1 hele dag € 255

Mocht je de cursus wat later in je zwangerschap willen doen of hebben jullie een druk bestaan dan is het ook mogelijk om de cursus in 1 dag te doen van 10h-17h30.  (De cursusinhoud is hetzelfde als de 4 avonden)

Privécursus  3 lessen €395

Mochten jullie liever een privécursus volgen dan is dat ook mogelijk. Deze bestaat uit 3 sessies van 2 uur en wordt bij jullie thuis gegeven.
Voor privécursussen buiten regio Haarlem, Heemstede-Aerdenhout en Zandvoort wordt er een kilometervergoeding berekend van €0,19 ct

Losse privélessen €175 (per les)

Het is ook mogelijk om een losse privéles aan te vragen van 2 uur.
De privéles wordt op aanvraag samengesteld. De privélessen op aanvraag zijn alleen mogelijk als je al een keer bent bevallen of je al bekent met hypnobirthing/ mindfulness technieken.