RELAXED BEVALLEN

Testimonials

Volg ons op Facebook: Relaxed Bevallen en Opvoeden:
Hypnobirthing  
Mindfulness
Naast hypnobirthing technieken speelt mindfulness ook een belangrijke rol in de cursus Relaxed Bevallen. Mindfulness gaat om het ervaren van wat er is en het accepteren en laten zijn van iets  zonder oordeel. 
Mindfulness

Contact

'if you change the way you view birth, the way you birth will change'.

MARIE F. MONGAN

Relaxed bevallen

info@relaxedbevallen.nl

+316 52640930

Het kan je tijdens de zwangerschap, de bevalling en daarna helpen om in balans te zijn en stress los te laten. Je kunt al beginnen met bewust voelen ‘wat er nu is’. Stel deze vraag ook af en toe aan jezelf. Wat is er nu? Of wat voel ik nu? Ben ik gestrest, ben ik rustig, ben ik vrolijk, verdrietig? Wat is er op dit moment?  En vervolgens laat je het zijn…

Dat is vaak niet makkelijk want veel mensen zijn geneigd een gevoel te negeren of te laten overheersen. Maar oefening baart kunst. Je zult merken dat als je vaker bewust stil gaat staan bij ‘het moment’ en dat ook beter kunt beleven zonder oordeel, je bepaalde gevoelens kunt toelaten zonder een oordeel.

​Bij de bevalling gaat het stuk mindfulness vooral om het kunnen voelen en accepteren wat er in je lichaam gebeurt en hoe je positief kunt omgaan met een bevalling die anders verloopt dan je had gewenst. Dit is waar de focus in de cursus ook op zal liggen.