Werkt HypnoBirthing echt?

cursus van RELAXED bevallen.

bevalling? Verdiep je dan eens in de HypnoBirthing 

Er zijn onderzoeken die aantonen dat vrouwen die hypnobirthing toepassen gemakkelijkere bevallingen hebben, meer ontspannen zijn en minder (tot geen) pijn hebben. Ook zijn er minder medische interventies nodig. 
HypnoBirthing cursussen worden inmiddels in 27 landen gegeven en ook in Nederland groeit de belangstelling voor deze positieve en succesvolle methode. De cursus bestaat al meer dan 25 jaar en heeft zichzelf ruim bewezen. 

En… zoals je leest is niets zweverigs aan;-)

De HypnoBirthing technieken leren je te ontspannen tijdens de bevalling zodat de natuur zijn gang kan gaan en je de aanmaak van endorfine(natuurlijk kalmeringsmiddel) stimuleert. Hierdoor kun je je kindje rustiger, comfortabeler en zonder hevige pijn op de wereld zetten
.
Daarnaast speelt het vergroten van je kennis over het geboorteproces ook een grote rol. Door het geboorteproces uitgebreid door te nemen en een goed geboorteplan te maken krijg je meer zelf vertrouwen wat bijdraagt aan de rust en ontspanning tijdens de geboorte van je baby.

HypnoBirthing is een dankbare, ontspannen en stressvrije manier van bevallen. Deze methode is gebaseerd op de overtuiging dat een geboorte van nature niet gepaard hoeft te gaan met ernstige ongemakken zoals hevige pijn, angst en complicaties. 

Als zwangere vrouw word je vaak overspoeld door negatieve bevallingsverhalen. Dit zorgt ervoor dat veel vrouwen er automatisch vanuit gaan dat bevallen iets heel engs en pijnlijks is. Dit kan stress en angst veroorzaken wat de bevalling niet ten goede komt. Nergens voor nodig: je kunt namelijk ook Relaxed bevallen met de HypnoBirthing methode. 
Wil je een natuurlijke en ontspannen
'if you change the way you view birth, the way you birth will change'.

MARIE F. MONGAN

Relaxed bevallen

info@relaxedbevallen.nl

+316 52640930


Voor interview aanvragen:  Mp management +31651660990

Testimonials

Contact

Wat is Hypnobirthing?

Volg ons op Facebook: Relaxed Bevallen en Opvoeden:
Hypnobirthing  
Mindfulness
BOEK

Ik gaRelaxedbevallen

RELAXED BEVALLEN