Hypnobirthing  
Mindfulness

Dit is waarom ik meer dan ja heb gezegd toen Georgina mij vroeg haar team te versterken. Ik gun het iedere vrouw zo te bevallen. Dat ze weet wat er in haar lijf gebeurd en hoe je je mindset (positief) kunt beïnvloeden waardoor de vrouw vol vertrouwen haar kindje op de wereld kan zetten. Onder welke omstandigheden dan ook.

Suzan Brussee, docente relaxed bevallen.

Testimonials

Testimonials

'if you change the way you view birth, the way you birth will change'.

MARIE F. MONGAN

Relaxed bevallen

info@relaxedbevallen.nl

+316 52640930

Contact

Georgina Kwakye (Kwatsjie), docente relaxed bevallen.

Georgina Kwakye- oprichtster en docente Relaxed Bevallen

​Toen een vriendin mij vertelde over HypnoBirthing heb ik me hier meteen in verdiept. Deze filosofie bevestigde waar ik altijd al in heb geloofd: Bevallen is een hele mooie natuurlijke gebeurtenis. Het is misschien wel het meest bijzonders dat je als vrouw mag meemaken in je leven!
Ik heb de HypnoBirthing technieken zelf toegepast en heb tot twee keer toe een prachtige thuisbevalling gehad. Bij mijn tweede bevalling lag mijn baby niet goed en is het mij door de toepassing van HypnoBirthing maar ook vooral ook mindfulness toch gelukt om een mooie bevalling te hebben in plaats van naar het ziekenhuis te moeten en een vacuümpomp bevalling te krijgen.

Na mijn ‘RELAXTE’ bevallingen heb ik op aanraden van mijn verloskundige de opleiding tot HypnoBirthing ©  Practitioner gevolgd en begeleid sinds die tijd met veel plezier zwangere vrouwen.  

Ik hoop dat ik veel zwangere vrouwen kan inspireren en laten inzien dat bevallen iets heel natuurlijks is en geen enge of extreem pijnlijke ervaring hoeft te zijn zolang je maar met je lichaam meewerkt. Daarnaast probeer ik de stellen die ik begeleid goed te wijzen op het voorkomen van onnodig preventieve ingrepen. Hierdoor is de kans op complicaties kleiner en heb je zelf meer controle over de bevalling. Tijdens de cursus zal je de ontspanningstechnieken leren de eigen te maken zodat je RELAXED kunt bevallen.

RELAXED BEVALLEN

Volg ons op Facebook: Relaxed Bevallen en Opvoeden:

Relaxed bevallen

info@relaxedbevallen.nl

+316 52640930

Contact


Suzan Brussee- docente Relaxed Bevallen
 
Tijdens mijn eerste zwangerschap viel het mij op dat veel vrouwen negatief terugkijken op hun bevalling of angstig zijn. Voor mij was dat zo tegenstrijdig met hoe zelfverzekerd en krachtig ik mij voelde dat ik me erin ging verdiepen. Zodoende heb ik misschien wel 8 boeken gelezen over bevallen en vooral degene waar positieve verhalen in stonden. Zo ging ik het ook doen wist ik. En dat klopte.
 

Een fantastische eerste bevalling van mijn zoon volgde. Tijdens de zwangerschap van mijn dochter wilde ik nog meer weten en tegelijk zorgen dat ik zo onbevangen en open mogelijk naar de volgende bevalling keek. Ik had immers een mooie ervaring die haast alleen maar ‘slechter’ kon. Daarom volgde ik de cursus “relaxed bevallen” bij Georgina. We hadden direct een klik. En ook inhoudelijk wist ik dat de inhoud van de cursus klopte. Dit heeft geresulteerd in een supersnelle en bijzonder mooie bevalling, thuis in de woonkamer. Het gebeurde gewoon. Een meer dan kerngezonde dochter lag in amper 2.5u in mijn armen.

'if you change the way you view birth, the way you birth will change'.

MARIE F. MONGAN