Volg ons op Facebook: Relaxed Bevallen en Opvoeden:

Testimonials

'if you change the way you view birth, the way you birth will change'.

MARIE F. MONGAN

Relaxed bevallen

info@relaxedbevallen.nl

+316 52640930

Contact

Testimonials

'if you change the way you view birth, the way you birth will change'.

MARIE F. MONGAN

Relaxed bevallen

info@relaxedbevallen.nl

+316 52640930

Contact

Georgina Kwakye (Kwatsjie), docente relaxed bevallen.

Toen een vriendin mij vertelde over HypnoBirthing heb ik me hier meteen in verdiept. Deze filosofie bevestigde waar ik altijd al in heb geloofd: Bevallen is iets heel natuurlijks en hoeft geen extreme pijn te doen. Het is niets om bang voor te zijn het is juist iets heel ‘Natuurlijks” en bijzonders dat je als vrouw mag meemaken. 
Ik heb de HypnoBirthing technieken zelf toegepast en heb tot twee keer toe een prachtige thuisbevalling gehad. Bij mijn tweede bevalling lag mijn baby niet goed en is het mij door de toepassing van HypnoBirthing toch gelukt om een mooie bevalling te hebben in plaats van naar het ziekenhuis te moeten en een vacuümpomp bevalling te krijgen.

Na mijn ‘RELAXTE’ bevallingen heb ik op aanraden van mijn verloskundige de opleiding tot HypnoBirthing Practitioner gevolgd en begeleid sinds die tijd met veel plezier zwangere vrouwen. 

Ik hoop dat ik veel zwangere vrouwen kan inspireren en laten inzien dat bevallen iets heel natuurlijks is en geen enge of extreem pijnlijke ervaring hoeft te zijn zolang je maar met je lichaam meewerkt. Daarnaast probeer ik de stellen die ik begeleid goed te wijzen op het voorkomen van onnodig preventieve ingrepen. Hierdoor is de kans op complicaties kleiner en heb je zelf meer controle over de bevalling. Tijdens de cursus zal je de Ontspanningstechnieken leren de eigen te maken zodat je RELAXED kunt bevallen.

RELAXED BEVALLEN

Hypnobirthing  
Mindfulness