RELAXED BEVALLEN

Hypnobirthing  
Mindfulness
Na een jaar hard werken is mijn boek over hypnobirthing en mindfulness-technieken bij de bevalling dan eindelijk af!

Tijdens het geven van de cursus Relaxed bevallen werkte ik met het Amerikaanse hypnobirthingboek van Marie Mongan. Ik merkte dat er bij mijn cursisten behoefte was aan een praktisch en concreet Nederlands boek over hypnobirthing.

Ik ben achter mijn laptop gaan zitten en heb al mijn kennis en expertise die ik heb opgedaan tijdens mijn eigen twee bevallingen, mijn opleiding als hypnobirthing docent en bij mijn cursus relaxed bevallen, op papier gezet. Dit heeft geresulteerd in een concreet handboek voor een positieve en relaxte bevalling met minder pijn en angst.

Het boek bestaat uit drie delen: vijf stappen naar een Relaxte bevalling, tips om het natuurlijke geboorteproces zo min mogelijk te verstoren en geboorteverhalen om te laten zien hoe het stappenplan voor een Relaxte bevalling in de praktijk werkt.


NIEUW BOEK

Ik hoop dat ik met mijn boek net als bij mijn cursus jou als zwangere vrouw kan inspireren en laten inzien dat de bevalling net zo iets moois en positiefs is als de zwangerschap!‘Ik ga Relaxed bevallen’ zit inbegrepen bij de cursus Relaxed bevallen.

Mocht je de cursus niet doen en interesse hebben in het boek kun je hier klikken om het te kopen.

Volg ons op Facebook: Relaxed Bevallen en Opvoeden: